8x een tip tegen de coronadip

Ook getroffen door de ondertussen welbekende coronadip? Dan ben je echt niet de enige. Heb jij hem tot nu toe weten te voorkomen? Lekker bezig, gebruik deze tips dan om dat vooral zo te houden! 

Lees meer »

De chronisch zieke bubbel, twijfel en angst

Door Voor Vechters op te richten heb ik mijn ziek zijn een grotere plek in mijn leven gegeven. Ondanks dat dit een bewuste keuze is geweest, blijft dit voor mij tot vandaag een van de lastigste dingen aan het opzetten van dit concept. De sieraden die ik maak vangen veel emotie. En die emotie die voel ik. Die voel ik wanneer ik de ontwerpen maak, die voel ik wanneer ik de sieraden fotografeer en die voel ik wanneer ik een bestelling in aan het pakken ben. 

Lees meer »

Leer van Fred

Vorig jaar kon je twee uur in het theater doorbrengen met Fred van Leer. Wanneer je de zaal verliet wist je alles van kleding en styling. 

Lees meer »

De eerste maanden van Voor Vechters - vallen & opstaan

15 juli was het zo ver: Voor Vechters was geopend voor pre-orders. Zo'n dag is best spannend kan ik je vertellen. Persoonlijk schiet ik snel in het gevoel van angst. Bang dat er geen enkele bestelling geplaatst wordt. Bang dat het geld dat mijn vriend heeft gestoken in het opstarten van de webshop allemaal in rook opgaat. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan... 

Lees meer »